Galerija na Kidričevi ulici

Sprehodite se vzdolž koprske Kidričeve ulici in si med volti oglejte izbor fotografij istrskih dobrot.  Najdete kar 12 fotografij, med njimi miške, kroštole, bakala, oljčno olje, sardele, domač kruh,.. Za pripravo hrane in stajling smo poskrbeli Hoba catering, za mojstrske fotografije pa Jaka Ivančič.

 

Altroke Istra

Altroke’ Istra! Hoba ekipa je čas, ki ga zaradi vsem znanim okoliščin nismo smeli nameniti vam, v preteklih mesecih naložila v koordinacijo dela promocijskih aktivnostih, ki se pod okriljem Zavoda za mladino, kulturo in turizem Koper pripravljajo v sklopu projekta Slovenija ‒ Evropska gastronomska regija 2021.
V čast nam je bilo sodelovati z vrhunskim fotografom Jaka Ivančič in kreativno ekipo Kleva films. Začutite ljubezen do istrske zemlje, vrhunskih sestavin in srčnih gostincev našega okolja!

Primorski poletni festival

Poletni festival v organizaciji Gledališča Koper, letos že sedemindvajsetič razveseljuje ljubitelje kulture v mestu. Radi vas razvajamo na premiernih uprizoritvah.

Foto: Dean Grgurica

 

Kraška pravljica

Lahkotnost mladosti je pregnala sive oblake, ki so za hribom počakali, da se je pod kraškim nebom odvila čudovita kraška pravljica. V zavetju noninega dvorišča je ekipa Cara Creative Co. poskrbela za nepozabno kuliso, ki jo je zabeležil objektiv Everything and beyond. D&Ž hvala za zaupanje.

 

Poletne sanje

Čudovita kulisa Ville XsaXsat je bila priča poletni poroki. Ovekovečil jo je D. Grgurica iz Studia D’Or. V čast in veselje nam je bilo.

 

Kampanja “Zdaj je čas”

Slovenska turistična organizacija (STO) je začela z vseslovensko motivacijsko kampanjo ZDAJ JE ČAS. Moja Slovenija, v sklopu katere prebivalce naše dežele vabi h krajšemu ali daljšemu oddihu v Sloveniji, odkrivanju doživetij, tudi kulinaričnih in delitev le-teh s ključnikom #mojaslovenija.

read more

Hoba identiteta

Pri grajenju Hobine identitete smo se obrnili na odličnega Artyoma Ismagilova, v Kopru delujočega oblikovalca iz Kazakhstana. Želeli smo si prepoznaven logotip, ki bi poudarjal našo identiteto in povezanost z okoljem iz katerega izhajamo.

read more

Kosilo v palači

V sodelovanju z Visit Koper smo na balkonu čudovite Pretorske palače pripravili kosilo za dva. Doživetje, ki ga velja okusiti. Nepozabno kulinarično razvajanje nad enim najlepših trgov.

Simfonija Kopra

Mestna občina Koper in Društvo prijateljev glasbe sta s simfoničnim koncertom v edinstvenem ambientu med luškimi dvigali in ladijskimi kontejnerji naredila prvi, a velik glasbeno obarvan korak k dvigu kulturne ravni Kopra. read more

Agraria Purissima

Na Mediteranskem vrtu na Purissimi smo za Agrario Koper in Visit Koper turističnim ponudnikom ob predstavitvi vrta in projekta “Priložnost za zeleni turizem in ohranjanje dediščine slovenske Istre” v okviru projekta Meds Garden pripravili nekaj istrskih dobrot pri katerih smo uporabili bogat nabor zelišč iz njihovega vrta.